Naslovnica SPORT Donja Blatnica, Donji Hamzići i Biletići upisali pobjede

Donja Blatnica, Donji Hamzići i Biletići upisali pobjede

Podijeli objavu

Pred prepunim gledalištem u Donjim Hamzićima sinoć je nastavljena Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Čitluk. Odigrane su četiri utakmice, a pobjede su upisali Donja Blatnica, Donji Hamzići i Biletići, dok su Gornji Ograđenici i Blizanci podijelili bodove.

Branitelji naslova u prvoj utakmici večeri, pomalo iznenađujuće odigrali su 2:2 s momčadi mjesne zajednice Blizanci. Gornje Ograđenike s dva postignuta pogotka u vodstvo je doveo Franjo Lesko, no Blizancima su bod donijeli Josip Gakić i Borna Ljolje.

U drugoj utakmici večeri Donja Blatnica je svladala Krehin Gradac 5:3 i došla do četvrtog boda u skupini B, nakon što je u prvom kolu odigrala neriješeno s Blizancima.

Ljepoticu večeri pred mnogobrojnim gledateljima odigrali su Donji Hamzići i Donji Veliki Ograđenik, a pobjedu je na kraju slavila momčad Donjih Hamzića. Obje momčadi odigrale su jako dobro. Gledatelji su mogli vidjeti, uz jako raspoložene vratare s obje strane, sedam pogodaka. Josip Prusina postigao je sva četiri svoje momčadi, dok su strijelci za poraženu momčad bili Petar i Matej Milićević.

Momčad mjesne zajednice Biletići u posljednjoj utakmici večeri pobijedila je Gornju Blatnicu. Robert Karačić i Roberto Bevanda s po tri pogotka predvodili su pobjedničku momčad, a dva pogotka za poražene postigao je Marin Kvesić.

Gornji Ograđenici – Blizanci 2:2 (0:0)
(Franjo Lesko 2 / Josip Gakić, Borna Ljolje).

Donja Blatnica – Krehin Gradac 5:3 (1:2)
(Krešimir Sušac 2, Ivan Galić, Tomislav Sušac, Marko Galić/ Matej Pehar (Z) 2, Silvijo Dujmović).

Donji Hamzići – Donji Veliki Ograđenik 4:3 (2:0)
(Josip Prusina 4, / Petar Milićević 2, Matej Milićević).

Biletići – Gornja Blatnica 9:5 (4:1)
(Robert Karačić 3, Roberto Bevanda 3, Jure Bevanda 2, Tomislav Prusina / Marin Kvesić 2, Pero Vučić, Darko Vučić, Danijel Kvesić).

– Utorak, 11.07.2023. – DONJI HAMZIĆI –

20,00 sati – MEĐUGORJE – ČITLUK GRAD/SELO
21,00 sat – POTPOLJE – DRAGIĆINA
22,00 sata – GORNJI HAMZIĆI – GRADNIĆI
23,00 sata – DOBRO SELO – ČERIN

 

Citluk.ba

 

Podijeli objavu