Naslovnica Najave Željko Pervan i ekipa Večernje škole 29.6. dolaze u Herceg etno selo...

Željko Pervan i ekipa Večernje škole 29.6. dolaze u Herceg etno selo pružiti najbolji lijek – smijeh

Podijeli objavu

U školske klupe ponovno sjedaju Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra). Ovaj put u amfiteatru Herceg etno sela u četvrtak, 29.6. s početkom u 21 sat.

I ponovo će publiku podsjetiti zašto nam posljednjih dva desetljeća svojim nastupima izmame osmjehe na lica.
Interes za predstavom, kao i u svim prethodnim gradovima je velik, a mnogi fanovi su požurili iskoristiti priliku i kupiti ulaznice po najnižoj cijeni, kako bi s najljepše ljetne pozornice u Hercegovini uživo doživjeli ovu sjajnu ekipu glumaca u školskim klupama i kultnim ulogama koje su im obilježile živote i karijeru.

Veliki interes za predstavu

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala, a Željko Pervan je više puta javno potvrdio da je ovo uistinu posljednja turneja Večernje škole.

Predstavu je do sada na oproštajnoj turneji vidjelo preko 20 000 posjetitelja.

Ulaznica po najnižoj cijeni- 25 KM još je malo u prodaji a kupiti se mogu u Herceg etno selu, info pultu MepasMall-a, caffe baru Bell Ami u Ljubuškom i online preko kupikartu

Medijski pokrovitelj: Brotnjo.info

Podijeli objavu