Naslovnica Obavijesti Obavijest povodom večerašnjeg koncerta: Vrata stadiona bit će otvorena u 19 sati

Obavijest povodom večerašnjeg koncerta: Vrata stadiona bit će otvorena u 19 sati

Podijeli objavu

S obzirom da je humanitarni koncert koji će se večeras održati na stadionu Pod Bijelim Bijegom rasprodan, iz udruge ‘Otac’ poručuju kako će vrata stadiona biti otvorena u 19 sati, te pozivaju publiku da ne čekaju zadnje minute prije početka koncerta da bi ušli na stadion, te tako izbjegnu velike gužve.

– Ovim putem apeliramo na roditelje djece sa poteškoćama u razvoju da ranije dođu na stadion (npr. 19:15h) kako bi mogli zauzeti mjesta koja im odgovaraju. Za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju osiguran je prostor u blizini bine, točnije. atletske staze na stadionu. Uvažavajući činjenicu da mnogima od njih ne odgovara glasna glazba i svjetlosni podržaji, roditeljima i pratnji djece i osoba sa poteškoćama u razvoju otvoren je široki prostor oko bine kako bi imali dovoljno mogućnosti da izaberu poziciju koja im odgovora – poručuju iz udruge ‘Otac’.

Također, dodaju kako će na stadionu biti veći broj volontera koji imaju za cilj da pomognu posjetiteljima, sa naglaskom na osobe sa poteškoćama u razvoju.

-Poduzeli smo sve što možemo kako bi koncert svima na stadionu bio što ugodniji. S obzirom da određen broj osoba sa poteškoćama u razvoju prvi put nazoči jednom ovakvom događaju, izazov je sve prilagoditi njihovim potrebama. Ako vidite da organizator može još nešto osigurati djeci i osobama sa poteškoćama u razvoju ili uočite neki propust molimo vas da o tome informirate nekoga od volontera ili organizatora – zaključi su iz udruge ‘Otac’.

Podijeli objavu