Naslovnica DRUŠTVO Lipanjske zore: Odana počast poginulim hrvatskim braniteljima

Lipanjske zore: Odana počast poginulim hrvatskim braniteljima

Podijeli objavu

U sklopu obilježavanja 31. obljetnice vojno-redarstvene akcije HVO-a “Lipanjske zore”, danas je u groblju na Ševaš brdu, općina Čapljina, služena misa zadušnica za sve hrvatske branitelje koji su poginuli u ovoj akciji.

Mnogobrojni okupljeni u molitvi su se sa zahvalnošću prisjetili poginulih branitelja, a polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast je nakon misnog slavlja odana Brotnjaku Draganu Luburiću te Vinku Bošnjaku, Mati Ćorluki, Mati Glavašu i Vladislavu Pandžiću, poginulim hrvatskim braniteljima iz Gruda.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima odali su članovi njihovih obitelji, suborci, predstavnici hercegovačkih općina i gradova, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i mnogobrojni ostali.

U odavanju počasti poginulim braniteljima sudjelovalo je izaslanstvo općine Čitluk na čelu s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk i Predragom Smoljanom, predsjednikom Općinskog vijeća Čitluk, a izaslanstvo općine Čitluk sudjelovalo je i u središnjem skupu zahvale hrvatskim braniteljima održanom kod Spomen obilježja u Počitelju.

Kod Spomen obilježja u Počitelju počast poginulim braniteljima odala su izaslanstva Grada Čapljine, Hrvatskog narodnog sabora BiH i Oružanih snaga BiH.

31. obljetnica akcije Lipanjske zore bit će obilježena sadržajnom manifestacijom koja će trajati od 7. lipnja do 1. srpnja i sadržavat će mnoštvo kulturnih, sportskih, društvenih i duhovnih događaja.

Citluk.ba

Podijeli objavu