Naslovnica DRUŠTVO Anica i Cvijetko Brkić iz Blizanaca proslavili zlatni pir

Anica i Cvijetko Brkić iz Blizanaca proslavili zlatni pir

Podijeli objavu

Anica i Cvijetko Brkić iz Blizanaca u broćanskoj župi Gradina proslavili su zlatni pir. Pola stoljeća bračnoga života obilježili su misom zahvalnicom i obnovom bračnih zavjeta pred fra Antom Marićem. Anicu i Cvijetka vjenčao je u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja – Glavosijeka na Gradini 6. srpnja 1973. godine don Srećko Majić.

U braku su dobili dvije kćeri Misijanu i Ivanu koje su im podarile četvero unučadi – Bosiljka, Marka, Nikolu i Niku-Karlu. Ističu kako su za skladan bračni život najvažniji razumijevanje, poštivanje i ljubav uz koje se mogu prevladati svi izazovi i životne poteškoće. Nakon mise zahvalnice, s obitelji i rodbinom 50 godina braka proslavili su u restoranu Filii na Tromeđi – Međugorje.

Cvijetko je cijeli svoj radni vijek proveo kao medicinar u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na najprije na Neuropsihijatriji, potom Psihijatriji, brinući se o pacijentima. Anica je više od 40 godina provela kao učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi Bijakovići-Međugorje. Danas svoje umirovljeničke dane provode u Blizancima.

Vecernji.ba

Podijeli objavu