Naslovnica GOSPODARSTVO Udruga gospodarstvenika Brotnjo: Još danas prijave za prezentaciju kreditnih linija i ostalih...

  Udruga gospodarstvenika Brotnjo: Još danas prijave za prezentaciju kreditnih linija i ostalih proizvoda Razvojne banke FBiH

  Podijeli objavu

  Udruga gospodarstvenika Brotnjo u suradnji sa Razvojnom Bankom FBiH poziva na prezentaciju kreditnih linija i ostalih proizvoda kojima raspolaže Razvojna banka.

  Koncept ovog druženja sa gospodarstvenicima je proaktivnog karaktera uz aktivno sudjelovanje svih prisutnih koji će biti u mogućnosti postavljati pitanja ili davati određene prijedloge.

  Posebno će biti predstavljen set novih kreditnih linija koje korespondiraju sa “Strategijom razvoja Federacije BiH 2021-2027”.

  Ovo predavanje organizirano je za sve članove Udruge gospodarstvenika Brotnja, ali i za sve ostale gospodarstvenike koji su voljni saznati sve informacije vezane uz Razvojnu banku FBiH.

  Predavanje će biti organizirano u srijedu 17. svibnja 2023. godine u prostorijama FOREST-a u Međugorju sa početkom u 16 sati.

  Adresa:Majke Terezije 23, 88260 Međugorje
  Lokacija: https://goo.gl/maps/ugQynYwq3Hqw8efT7

  Sudjelovanje na predavanju je potpuno besplatno, a svi oni koji žele sudjelovati trebaju se još danas 16. svibnja 2023. godine na mail info@brotnjo.org (navesti – naziv tvrtke i broj osoba koje dolaze), dok sve potrebne informacije možete dobiti na broj 063 551 721 (Martin).

  Radujemo se skorašnjem viđenju! – poručuju iz Udruge gospodarstvenika Brotnjo.

  Podijeli objavu