Naslovnica GOSPODARSTVO HP Mostar na sajmu gospodarstva

  HP Mostar na sajmu gospodarstva

  Podijeli objavu

  Hrvatska pošta Mostar je ugostila predstavnike Pošte Crne Gore te ih upoznala s projektom izgradnje GPLS-a (Glavno poštansko – logističko središte) kao i s ostalim strateškim ciljevima Društva. Razmjena dobrih iskustava s kolegama iz Pošte Crne Gore će zasigurno biti od koristi za podizanje razine kvalitete usluga pogotovo kada su pitanju logističke usluge.

  Učenici Prometne škole Mostar zainteresirani za poštanske usluge

  Danas je HP Mostar ugostila i učenike srednje Prometne škole Mostar u pratnji ravnatelja Zorana Landeke, a zanimljivo predavanje održao im je direktor Sektora prodaje Josip Bulić. Uz tradicionalne poštanske usluge i usluge brze pošte razgovarali su o mobilnoj aplikaciji PostCash preko koje se može poslati novac te im je bilo zanimljivo saznati o moderniziranju usluga, a u isto vrijeme zadržavanju tradicionalnih poštanskih usluga.

  Predstavljanje novih Devia proizvoda
  Kao generalni uvoznik brenda Devia, Hrvatska pošta Mostar i ove godine na sajmu gospodarstva u Mostaru prezentira Devia proizvode, ističući najnovije proizvode, moderne bežične slušalice i pametne satove po pristupačnim cijenama.
  Devia je poznata po svojoj modernoj i izdržljivoj dodatnoj opremi za pametne telefone, osnovana je 2008. godine, a danas je taj brend jedan od velikih konkurenata na međunarodnom i globalnom tržištu. U BiH je dostupan od 2019.godine.

  Suradnja Hrvatske pošte Mostar i Devia predstavlja idealan spoj kvalitetne dostave i izdržljive dodatne opreme za pametne telefone. Svi proizvodi su pažljivo dizajnirani i izrađeni od visokokvalitetnih materijala, a korisnici koji odluče kupiti Devia dodatnu opremu putem Hrvatske pošte Mostar mogu iskoristiti posebne pogodnosti, kao što su besplatna dostava i popusti na određene proizvode.

  Devia – dodatna oprema za mobitele se može pronaći u svim poštanskim uredima HP Mostar te se svi Devia proizvodi nalaze na našoj Internetskoj trgovini ePostShop. Osim dodatne opreme za mobitele, na ePostShopu kupci mogu pronaći bogatu ponudu malih kućanskih aparata, eko proizvoda, vinoteka, znanstvene i stručne literature ili školskih udžbenika i još mnoštvo atraktivnih proizvoda.

  Podijeli objavu