Naslovnica POLITIKA U Čerinu izgrađena tribina, staze u groblju i boćalište

U Čerinu izgrađena tribina, staze u groblju i boćalište

Podijeli objavu

Jedna od najaktivnijih mjesnih zajednica na području općine Čitluk je svakako Čerin. U proteklih nekoliko mjeseci realizirano je više projekata, a neke od njih ćemo i spomenuti u nastavku teksta.

Ispred osnovne škole u Čerinu realiziran je projekt „Izgradnja istočne tribine“ kapaciteta 300 sjedećih mjesta. Ovaj projekt je financiran od strane Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, Ekološko, agro – edukativne udruge „NAŠ ČERIN“, Mjesne Zajednice Čerin kao i Općine Čitluk. Izvođač radova je EUROPRIM –COMPANY d.o.o. Čitluk, a vrijednost radova je 9.000KM.

Također, realiziran je projekt izgradnje staza i razvodnjavanja vode u groblju MZ Čerin u Čerinu. Podsjećamo, ovaj projekt je financiran od strane švicarske i švedske Vlade kao i Općine Čitluk. Isti je se provodio u sklopu Razvojnog programa ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP). Izvođač radova MACO d.o.o.Čitluk, vrijednost radova je 40.000 KM.

Nadalje, ispred lovačke kuće LS Čerin koja je u sklopu Lovačkog društva Orao izgrađeno je Bočalište, a ovaj projekt je financiran od strane Ekološko, agro – edukativne udruge „NAŠ ČERIN“ , Općine Čitluk kao i LS Čerin.

Predsjednik Vijeća MZ Čerin Gojko-Zvonimir Martinac ističe kako su sva tri projekta od velikog značaja za MZ Čerin, O.Š.Čerin, L.S.Čerin. Ukupna vrijednost realiziranih projekata je 50.000 KM.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim svima onima koji su dali svoj doprinos i sudjelovaliali u realizaciji završenih projekata koji su od izrazite važnosti za funkcioniranje i unapređenje kvalitete života žitelja MZ Čerin, O.Š.Čerin kao i LS Čerin LD Orao.” – rekao je Martinac.

U nastavku pogledajte fotografije spomenutih projekata koje nam je ustupio Digital Foto Video Studio ĐANI.

 

 

Podijeli objavu