Naslovnica SPORT U subotu 4. po redu rekreativni stolnoteniski turnir “Brotnjo Pong”

U subotu 4. po redu rekreativni stolnoteniski turnir “Brotnjo Pong”

Podijeli objavu

Nakon kraće pauze organizira se 4. po redu rekreativni stolnoteniski turnir “Brotnjo Pong”. Održat će se u subotu 25. veljače u dvorani STK Brotnjo (ispod tribina stadiona Bare) s početkom u 13 sati.

Turnir je rekreativnog i zabavnog karaktera te je zabranjen nastup svim igračima koji su registrirani u bilo kojoj dobnoj kategoriji u STS BiH .

Turnir se u prvoj fazi igra ’round robin’ sustavom natjecanja po grupama od četiri osobe (‘svatko sa svakim’), od kojih dva prvoplasirana natjecatelja idu dalje u eliminacijsku fazu. Ovaj sustav garantira svakom natjecatelju odigravanje minimalno 3 meča.

Osim fair play ponašanja, natjecatelji imaju još jednu obvezu, a ta je da budu prikladno sportski obučeni (šorc ili trenirka te sportska obuća).

S druge strane, za sve natjecatelje koji nemaju vlastitu opremu, bit će osigurani reketi.

Turnir je isključivo za rekreativce s područja općine Čitluk. Broj mjesta je ograničen na 32, prijave za turnir traju do petka 21:00 sat, ili do popunjavanja maksimalnog broja.

Kotizacija iznosi 20KM , a organizator turnira je za sve natjecatelje pripremio hranu te za najuspješnije natjecatelje osigurao i novčane nagrade:

1.mjesto 200KM + ?
2.mjesto 100KM + ?
3.mjesto po 50KM + ?

Prijave i više informacija na broj 063 953 069 (Viber, WhatsApp)

Podijeli objavu