Naslovnica DRUŠTVO Apel za pomoć: Djevojci su potrebni lijekovi i ogrjev, bolesna je i...

Apel za pomoć: Djevojci su potrebni lijekovi i ogrjev, bolesna je i živi sama!

Podijeli objavu

Hvala svima koji će izdvojiti vremena da pročitaju moju tešku životno-zdravstvenu priču. Stoga se ovim putem obraćam svim dobrim ljudima otvorenog srca da mi pomognu novčano onoliko koliko mogu, koliko su u mogućnosti a da pritom ne oštete sami sebe – počinje svoje obraćanje Adaleta Husić.

“Živim sama i ovisim od drugih, i tuđe pomoći. Pomozite mi da omogućim sebi dovoljnu količinu lijekova da ne oskudijevam. Trenutno sam izložena teškim upalama koje mi se jave svake godine u zimski period pa od lijekova koristim Sideral Forte, Soul rain, Fresubin, Nutridrink, GE132 te Salofalk pjenu. Da omogućim sebi ogrjev i osnovno potrebno svakom čovjeku u nadi da će se situacija promijeniti kao i moje zdravstveno stanje, pa da apel bude iz zahvalnosti a ne vapaj u pomoć.

Uskoro treba da uradim nove nalaze, pretrage ali dok se upale smire. Ako netko ima i neki od navedenih lijekova to će mi bolje pomoći nego novac. Bolujem već 4 godine od Ulceroznog kolitisa na granici sa Kronovom bolesti, a tu su još i neke dodatne koje se s vremenom same lijepe i ostavljaju traga” – stoji u apelu kojega je uputila Adaleta.

Načini na koje mi možete pomoći:

Za uplate iz BIH otvoren je tekući račun u konvertibilnim markama: 3381302538216079 kod UniCredit Bank d.d Mostar.

Za uplate iz inozemstva otvoren je devizni račun: IBAN: BA39 3381302877482988 SWIFT CODE: UNCRBA22

Adresa: Fra. Lucijana Kordića 13,
88000 Mostar

Kontakt broj: 063473413

Podijeli objavu