Naslovnica CRNA KRONIKA Drama u Mostaru: Bjegunac skočio u Neretvu, ozlijeđen sudski policajac koji je...

Drama u Mostaru: Bjegunac skočio u Neretvu, ozlijeđen sudski policajac koji je trčao za njim

Podijeli objavu

U Mostaru se danas prijepodne dogodio dramatičan slučaj kada je nakon potjere za Muhamedom A., ozlijeđen sudski policajac na lokalitetu Mejdan u blizini Arhiva Hercegovačko-neretvanske županije, doznaje portal “Avaza”.

Prema dosadašnjim informacijama, Muhamed A. je pobjegao sudskoj policiji, navodno, iz zgrade Općinskog suda Mostar, nakon čega su se oni dali u potjeru za njim.

Bjegunac je protrčao kroz dvorište Arhiva, a nakon što je došao do obale Neretve skočio je u rijeku te je prema nepotvrđenim informacijama s mjesta događaja uspio isplivati.

Kako je potvrđeno za portal “Avaza” iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, jedan od sudskih policajaca se u tom trenutku poskliznuo s litice prema obali, ali se, nasreću, uspio zaustaviti na obali te ga je s težim ozljedama ekipa Hitne pomoći odvezla do bolnice.

Mostarska policija je na mjestu događaja i trenutno se poduzimaju sve potrebne radnje.

Muhamed A. je, inače, od ranije poznat policiji po vršenju raznih kaznenih djela, a navodno, nedavno je promijenio je i prezime.

Iz Sudske policije Federacije BiH je za portal “Avaza” rečeno da će se uskoro o ovom događaju oglasiti priopćenjem za javnost.

Avaz.ba

Podijeli objavu