Naslovnica Obavijesti Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu...

Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk utvrđenih proračunom za 2023. godinu

Podijeli objavu

Općina Čitluk raspisala je Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2023. godinu.

S ciljem potpore aktivnostima nevladinih i neprofitnih organizacija na lokalnoj razini koje mogu svojom sposobnošću i specifičnim aktivnostima doprinijeti razvoju pluralističkog demokratskog društva, jačanju lokalne samouprave i sudjelovanju građana u vršenju javnih poslova, Općina Čitluk u Proračunu za 2023. godinu osigurala je 120.000,00 KM.

Navedeni iznos koji je Općina Čitluk osigurala za grantove veći je za 20.000,00 KM u usporedbi s iznosom sredstava osiguranih za ranije javne pozive ove vrste.

Jednim od kriterija za dodjelu sredstava propisano je da se prijavljeni projekti trebaju odnositi na neku od oblasti: Izgradnja i razvoj lokalne zajednice, Socijalna sigurnost i zdravstvena zaštita, Kultura te Ekologija i zaštita životinja.

Prijave na Javni poziv podnose se, obvezno na posebnom Prijavnom obrascu, Službi za financije Općine Čitluk – Povjerenstvu za ocjenjivanje i izbor projekata – Grantovi 2023, Trg žrtava Domovinskog rata 1., 88260 Čitluk.

Rok za podnošenje prijava je 10.02.2023. godine.

Prijave sa nepotpunom traženom dokumentacijom, podnesene izvan utvrđene forme i roka, neće se razmatrati.

Dokumenti:

Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2023. godinu

Prijavni obrazac

Citluk.ba

Podijeli objavu