Naslovnica GOSPODARSTVO Uvodi se turistička kartica

  Uvodi se turistička kartica

  Podijeli objavu

  Gradsko vijeće Grada Mostara donijelo je Odluku o uvođenju Mostar PASS – turističke kartice kojoj je cilj povećati posjećenost kulturnih sadržaja i znamenitosti, te gostima ponuditi dodatni alat za pregled odredišta kako bi imali ispunjen i kvalitetan boravak u gradu.

  Kartica nudi turističke potencijale na jednom mjestu, kupovinu proizvoda u trgovinama i obrtničkim radnjama, konzumaciju hrane i pića u mostarskim ugostiteljskim objektima, noćenje u hotelima, motelima i drugim smještajnim objektima, posjetu muzejima, sakralnim objektima, galerijama, radionicama i drugim atrakcijama, te kulturnim događajima i sličnim manifestacijama.

  Mostar PASS kartica bit će kreirana na online platformi prema kojoj će korisnik nakon kupovine dobiti svoju potvrdu u formi QR koda koji će biti moguće očitati na ulazima u objekte koji se nalazi u turističkoj ponudi.

  Gradsko vijeće Grada Mostara donijet će Odluku o cijenama kartica najkasnije u roku od tri mjeseca prije početka njene primjene, a prihodi ostvareni od prodaje PASS kartice idu u proračun Grada Mostara.

  Promoviranje Mostar PASS kartice bit će uneseno u marketinški plan Grada, kao i putem marketinških organizacija, turističkih agencija, Turističke zajednice Grada Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije i Federacije Bosne i Hercegovine.

  Podijeli objavu