Naslovnica LOKALNO U ponedjeljak 21. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

U ponedjeljak 21. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Podijeli objavu

Predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan sazvao je 21. sjednicu koja će se održati 28. studenoga (ponedjeljak) u 11:00 sati u kongresnoj dvorani Hotela Brotnjo.

Na dnevnom redu između ostaloga naći će se informacije o radu Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku i Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku, kao i izvješće o radu Skupštine JP Broćanac d.o.o. Čitluk i Informacija o radu direktora JP Broćanac d.o.o. Čitluk.

Vijećnici će razmatrati i pitanja ispred Općinske službe za gospodarstvo kao i prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko pravne poslove.

Također, razmatrat će Prijedlog zaključka kojim Općinsko vijeće Čitluk prihvaća Nacrt Plana Proračuna općine Čitluk za 2023. godinu te Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provođenju Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje 2010 – 2020. godine.

Uz spomenuto na dnevnom redu nalazi se i Prijedlog odluke o davanju na upravljanje i gospodarenje objekta sportsko-rehabilitacijskog doma za djecu s posebnim potrebama, a među točkama nalazi se Prijedlog rješenja o razrješenju člana Školskog odbora Osnovne škole Bijakovići u Bijakovićima te Prijedlog rješenja imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole Bijakovići u Bijakovićima.

 

Podijeli objavu