Naslovnica SPORT Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka

Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka

Podijeli objavu

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu od 11 sati igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Suparnik je Maroko, a danas smo doznali da će utakmicu suditi Argentinac Fernando Rapallini.

Što se tiče sastava, Dalić sigurno zna tko će istrčati. Mi možemo nagađati. Vjerojatno Livaković na golu, potom u zadnjoj liniji Sosa, Gvardiol, Lovren te Juranović. U vezi Kovačić, Modrić i Brozović, Perišić na lijevome krilu. Kramarić ako bude unutra u sredini, vjerojatno će desno biti Pašalić, a kako bi punio šesnaesterac iz kojega se Kramarić voli izvlačiti.

Marokanci su izuzetno dobra i kvalitetna reprezentacija, Vaha Halilhodžić ih je odveo na SP, ali je morao otići jer nije uspio izgladiti nesporazume s glavnim igračima. Vratio se Ziyech, tu je i najveća zvijezda, Hakimi – kaže novinar Viki Ivanović.

Marokanci imaju stvarno dobru ekipu, pojedinci igraju po najboljim klubovima, i sigurno da ćemo imati dosta posla što se tiče obrambenog dijela, ali ništa drugo se ne očekuje od svjetskog prvenstva jer to su najbolje ekipe svijeta i mi ćemo dati sve od sebe i pokušati pokazati da smo mi ipak bolji, rekao je u izjavi za HRT Borna Sosa.

HRT.hr

Podijeli objavu