Naslovnica SPORT 20 godina djelovanja Karate kluba “Hercegovina – Zagreb” – najtrofejnijeg u Hrvatskoj

20 godina djelovanja Karate kluba “Hercegovina – Zagreb” – najtrofejnijeg u Hrvatskoj

Podijeli objavu

Karate klub „Hercegovina – Zagreb“ registriran je u Zagrebu 2002. godine s ciljem promicanja sporta i zdravog načina života među mladima te poticanja i razvitka vrhunskog karatea.

Jedno od glavnih usmjerenja Kluba je poticanje, stvaranje i postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Stoga Klub značajne napore i sredstva ulaže u seniorski tim te u profesionalni i stručni rad s mladima od samog početka bavljenja karateom. Takvim pristupom postali su  najtrofejniji karate klub u Republici Hrvatskoj uz prepoznatljivost i na svjetskoj razini.

Klub ove godine slavi ponosnih 20 godina djelovanja te će 22. prosinca 2022. svečano obilježiti obljetnicu osnivanja proslavom u hotelu WESTIN.

“Svojim predanim trudom i zalaganjem postali smo jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva Grada Zagreba na ponos Republike Hrvatske, osvojivši više od 40 medalja na SP, EP, Svjetskim igrama, Europskih igrama i Mediteranskih igrama. Klub smo prvog hrvatskog olimpijca u karateu, svjetskog prvaka i prvakinje, europske prvakinje i europskog prvaka. Ponosni smo i na dugogodišnji rad s osobama s invaliditetom, kao i na provedene europske i javno zdravstvene projekte.” – priopćeno je iz KK “Hercegovina – Zagreb”.

Brotnjo.info

Podijeli objavu