Naslovnica Najave Dvije psihologinje iz Mostara kreirale video koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Dvije psihologinje iz Mostara kreirale video koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Podijeli objavu

U organizaciji Instagram bloga Laboratorij sreće i Poliklinike Vitalis iz Mostara organizirana je prva BiH kampanja koja se bavi problematikom teškoća začeća, spontanih pobačaja i reproduktivnog zdravlja.

Kampanja „Moj put do roditeljstva“ ima za cilj razbijanje tabu tema koji se vežu za ove zdravstvene probleme, dijeljenje korisnih informacija i pružanje međusobne podrške.

U sklopu kampanje izašao je emotivni video uradak u kojem je pet žena iskreno progovorilo o svojim gubitcima i teškoćama začeća.

„Ovaj video je napravljen za sve žene i bračne parove koji se bore za roditeljstvo. Želimo im pružiti podršku i ohrabrenje za sve kroz što prolaze upravo u njihovim nastojanjima do postanu roditelji“ kazala je Ana Lovrić, jedna od psihologica s Instagram bloga Laboratorij sreće na kojem spomenuti video u manje od 24 sata od objavljivanja ima više od 20.000 pregleda. Pored kreiranog videa, središnji događaj ove kampanje održat će se u Mostaru u četvrtak 24.11.2022. s početkom u 17:30h. U dvorani “Princess” hotela Mepas.

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu na linku

Sudionici će imati priliku čuti stručna predavanja od ginekologa, nutricionista i psihologa te svjedočanstva ambasadorica ova kampanje.

“Sretni smo što će na događaju svjedočiti i majka koja je usvojila djecu jer, nažalost, neplodnost je sve češća tema u našem društvu. Svatko ima svoj put do roditeljstva, mi smo tu da vas na tom putu ohrabrimo” dodala je psihologinja Ivana Granić Galić. Svi sudionici na ovom događaju od Poliklinike Vitalis dobit će vaučere s popustom za obavljanje pretraga i savjete te psihološku podršku psihologa.

Na blogu Laboratorij sreće možete pronaći više informacija o ovoj kampanji, kao i veliki broj zanimljivih tema podrške u obitelji i roditeljstvu.

Realizaciju kampanje podržali Antonio commerce, Apomedical Berg doo Sarajevo, Broma bel, Cherka company, Dada I Rocco, Dzajić commerce, Eurovip Čitluk, Evona, Grad Mostar, Guma M, Hrvatsko narodno kazalište Mostar, Hotel Mepas, Inel-med,Katarina-Mostar, Ledo, Vinarija Podrumi Mata, MRM Ljubuški, Parkovi Ljubuški, Tintilinić, Udruga Nokt, Poliklinika Vitalis, Wizzard Health.

Podijeli objavu