Naslovnica PROMO ATRIJ resto & caffe vas poziva na Oktoberfest

ATRIJ resto & caffe vas poziva na Oktoberfest

Podijeli objavu

ATRIJ resto & caffe moderan je restoran i caffe bar smješten u prizemlju Prodajnog Centra Mališić u Međugorju. Veliki izbor jela i ponude po pristupačnim cijenama te ugodna atmosfera omogućiti će vam trenutke predaha i slasnih zalogaja u vašem svakodnevnom užurbanom ritmu ili nakon shoppinga.

Osoblje s višegodišnjim iskustvom opravdat će Vaše povjerenje kulinarskim trendovima prilagođenim ritmu suvremenog čovjeka. Poseban naglasak stavljen je na jelovnik u kojemu ćete pronaći zanimljiva moderna jela, tradicionalna jela servirana na moderan način kao i finger food zalogaje i ukusne burgere. Uživanje u hrani svakako upotpunite finim kapljicama vina, bezalkoholnim ili alkoholnim pićima.

Zahvaljujući svom položaju i arhitektonskim rješenjima u prizemlju PC Mališić, ATRIJ resto & caffe je izvrsno mjesto za organizaciju raznih prezentacija i predstavljanja proizvoda, modnih revija, tiskovnih konferencija i raznih drugih evenata.

Ovog četvrtka, 27.10. Atrij resto & caffe vas poziva da osjetite dašak Oktoberfesta. Uz ukusnu gastro ponudu i pivo po promo cijeni koje je neizostavno za uživanje u Oktoberfestu očekuje vas i glazba uživo uz sjajnog Jadranka Mikulića.

Prodajni centar Mališić, Put za Ljubuški 1
88266 Međugorje,
+387 36 650 446
marketing@hotelbrotnjo.ba
IG: atrij_resto_caffe

Podijeli objavu