Naslovnica SPORT Deveti košarkaški memorijal „Tomo Krasić“ održat će se u nedjelju, 23. listopada

Deveti košarkaški memorijal „Tomo Krasić“ održat će se u nedjelju, 23. listopada

Podijeli objavu

U spomen na svoga pokojnog sportskog direktora Tomu Krasića, Ženski hercegovački košarkaški klub „Brotnjo ’94“ u nedjelju, 23. listopada organizira IX Međunarodni memorijalni turnir za mlade košarkašice.

Turnir u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk započet će u 12 sati utakmicom između ŽHKK „Brotnjo ’94“ i ekipe ŽKK „Ragusa“. U 13,30 sati na rasporedu je utakmica između HŽKK „Rama“ i ŽKK „Livno“. U 15,30 sati će uslijediti utakmica za treće mjesto te u 17 sati finale IX Međunarodnog memorijalnog turnira „Tomo Krasić“.

Nakon finalne utakmice održat će se svečanost na kojoj će biti dodijeljeni pehari, medalje i priznanja.

„Pozivamo sve ljubitelje ženske košarke da u nedjelju, 23. listopada posjete Gradsku sportsku dvoranu i svjedoče kvalitetnim prezentacijama igračica našeg i prijateljskih klubova. Predstavlja nam iznimnu čast što je naš turnir svake godine kvalitetniji i što čuvamo uspomenu na našega dragog Tomu. Raduje nas što će na turniru nastupiti ekipa ŽKK „Ragusa“ Dubrovnik koja je veliko ime u cijeloj regiji. Pored ekipe „Raguse“ na turniru nastupaju i naši prijatelji iz ekipa „Rama“ i „Livno“. Svima njima se zahvaljujemo na dolasku i nastupu“ – rekao je Zvonimir Gojko Martinac, član Organizacijskog odbora Međunarodnog memorijalnog košarkaškog turnira za djevojčice „Tomo Krasić“.

Citluk.ba

Podijeli objavu