Naslovnica SPORT Tri nova državna prvaka iz KK Brotnjo-Hercegovina

Tri nova državna prvaka iz KK Brotnjo-Hercegovina

Podijeli objavu

Proteklog vikenda, 15. i 16. listopada u Jastrebarskom je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste. Na prvenstvu je nastupilo 655 natjecatelja iz 73 kluba, a članovi Karate kluba Brotnjo-Hercegovina osvojili su 20 novih državnih medalja.

Najbolji u svojim kategorijama bili su Luka Grbavac, Stela Bulić i Dane Juričić, dok su u finalu manje sreće imale Ivana Juričić, Eva Krasić i Marija Sofija Juričić. Brončani su bili: Marta Prakalo, Marta Grgić, Marko Beljo, Pero Džida, Elena Raič, David Paponja, Patrik Vučić, Zoran Planinić, Filip Matej Volarić, Ivano Ivanković, Nevenko Pehar, Lucija Prskalo, Marieta Selak i Iva Lovrić.

Najnovijim uspjesima KK Brotnjo – Hercegovina je još jednom dokazao da je jedan od uspješnijih karate klubova.

– Čestitamo osvajačima odličja i onima koji su ovaj put bili manje uspješni. Hvala roditeljima koji su u ova teška vremena za sport ipak dovodili redovito djecu na treninge. Također, hvala Općini Čitluk i svim prijateljima kluba na pomoći u odlasku na natjecanje, a ovaj put to su bili: PREMIER Sportska kladionica, UNION FOODS, BROTIS, Delta Security, LUJO PROMET, KAMEN doo Čitluk, Đeka Prijevoz, PROMAT doo, Selak Benz, Podrum Andrija, Elektro Centar, Duga Tehna – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina uz čestitke na prikazanom karateu.

Citluk.ba

Podijeli objavu