Naslovnica IZBORI 2022 HDZ BiH Čitluk: Kad se braća slože i olovo plivati može! Izađimo...

HDZ BiH Čitluk: Kad se braća slože i olovo plivati može! Izađimo masovno na birališta!

Podijeli objavu

Poštovane Hrvatice i Hrvati, drage Broćanke i Brotnjaci!

Opći izbori u Bosni i Hercegovini održat će se u nedjelju, 02. listopada 2022. godine.
Tog dana birat ćemo hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, te zastupnike u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i Skupštini Hercegovačko – neretvanske županije..

Svjesni opasnosti da nam brojniji narod ponovno želi birati naše predstavnike, sve hrvatske stranke ujedinile su se u okviru Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Her¬cegovine i predložile zajedničkog kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

U političkom smislu, mi smo jedna velika hrvatska obitelj. Snaga jednog naroda se ne mjeri samo brojnošću, nego jedinstvom i organiziranošću tog naroda. Stara poslovica kaže: „Kad se braća slože i olovo plivati može“.

Hrvatski narod isključivo svojom voljom treba i mora odlučiti tko će ga predstavljati u institucijama vlasti na svim razinama. Predstojeći opći izbori su test političke zrelosti nas kao naroda. Svojim neizlaskom na izbore dajemo mogućnost drugima da odlučuju o našoj vlastitoj sudbini. Želimo li prepustiti da nas stave u poziciju podstanara u vlastitoj državi i kao narod izbrišu sa političke karte Bosne i Hercegovine?

Zar ćemo to dozvoliti?!

Drage Hrvatice i Hrvati, Broćanke i Brotnjaci, iziđimo masovno na birališta u našoj općini u nedjelju, 02. listopada i glasujmo za predstavnike svoga hrvatskoga naroda!

Podržimo naše kandidate na sljedećim listama:

Koalicija HDZ BIH, HSP BIH, HDU, HSP AS, HRAST, HSP HB za Skupštinu Hercegovačko – neretvanske županije

Koalicija HDZ BIH, HSS SR, HSS, HSP BIH, HKDU, HSP AS, HDU, HSP HB, HRAST, HNL za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH

Koalicija HDZ BIH, HSS, HSP BIH, HKDU, HSP AS, HDU, HSP HB, HRAST za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH

Borjana Krišto kandidatkinja HNS BiH za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Zajedništvom do pobjede!

Općinski odbor
HDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu