Naslovnica DRUŠTVO Dani berbe grožđa: Večeras na Broćanskom trgu nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši

Dani berbe grožđa: Večeras na Broćanskom trgu nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši

Podijeli objavu

Posljednjega dana 67. tradicionalne broćanske kulturno-turističko gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa Brotnjo 2022. održava se niz događaja.

Program započinje biciklističkom turom „Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja“ u 12 sati. Brojni profesionalni biciklisti, ali i rekreativci  u vožnju će krenuti iz podruma vinarije Brkić u Čitluku, a završetak ture biti će na Broćanskom trgu u večernjim satima.

Dio programa ovogodišnje manifestacije posvećen je ruralnom razvoju te će se stoga danas u Hotelu Brotnjo s početkom u 14 sati održati konferencija o ruralnom turizmu „Održivi i odgovorni razvoj u ruralnim područjima HNŽ“.

U 18 sati uslijedit će svečani mimohod sudionika manifestacije od zgrade Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga, dok će u 18,30 sati biti upriličeno svečano otvaranje manifestacije.

Tijekom završne večeri 67. turističko-kulturno gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa“ posjetiteljima će se predstaviti kulturno-umjetnička društava, skupine i pojedinci, kao i hercegovački vinari koji će posjetiteljima na degustiranje ponuditi svoja vrhunska vina, uz koje će posjetitelji moći uživati i u gastronomskim specijalitetima.

Cjelovečernji program na Broćanskom trgu završit će koncertom Najboljih hrvatskih tamburaša, koji je najavljen za 21 sat.

Prema prognozama biti će suho i stabilno vrijeme, ali s dosta nižim temperaturama, pa tako za večeras preporučujemo toplu odjeću. Uživajte!

Brotnjo.info

Podijeli objavu