Naslovnica POLITIKA Svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen Dan Općine Ravno – blagdan Male Gospe

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen Dan Općine Ravno – blagdan Male Gospe

Podijeli objavu

Danas je u Općini Ravno, na krajnjem jugoistoku Hercegovine, održana svečana sjednica Općinskog vijeća povodom obilježavanja Dana Općine Ravno – blagdan Male Gospe.

Svečanu sjednicu otvorila je predsjednica općinskog vijeća Ravno Ružica Skaramuca iznoseći izvješće o proteklih godinu dana rada. Načelnik općine Ravno Andrija Šimunović, informirao je nazočne o projektima općine od protekle svečane sjednice, te je govorio o budućim planovima i očekivanjima od većih razina vlasti u pomoći ovoj općini pri realizaciji određenih projekata.

Sjednici su nazočili i brojni dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH, koje je predvodio predsjednik dr. Dragan Čović.

Sjednici su nazočili i kandidati za Opće izbore u BiH: kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Vlatka Martinović i nositelj liste za Skupštinu HNŽ-a Slaven Zeljko.

Također, sjednici su nazočili predsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović, predsjednik Vlade HNŽ dr.sc. Nevenko Herceg, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ Stjepan Krasić, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i brojni drugi uzvanici.

Nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Vlatka Martinović obratila na svečanoj sjednici, govoreći o važnosti, dobroj suradnji i sinergiji svih razina vlasti u BiH kako bi poticali i razvijali bolji životni standard za život svakog čovjeka u BiH.

Brotnjo.info

Podijeli objavu