Naslovnica POLITIKA Premijer Herceg uputio čestitku povodom početka nove školske godine

Premijer Herceg uputio čestitku povodom početka nove školske godine

Podijeli objavu

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg čestitao je danas svim školarcima u HNŽ-u početak nove školske godine, poželjevši im radosne i uspješne školske dane koji traže radišnost, ali i nude nezaboravnu sreću i uspomene za cijeli život.

”Učenicima, roditeljima i svim djelatnicima u školama, osobno i u ime Vlade HNŽ-a, želim sretan početak nove školske godine. Na osobit način, sretnu i uspješnu školsku godinu želim našim prvašićima koji su jutros svoje vrtićke skupine i svoje tete zamijenili školskim klupama i učiteljima. Neka im početak školskoga razdoblja bude radostan i neka u društvu svojih vršnjaka i učitelja kroz igru i učenje steknu prva znanja, koja će biti temelj svih njihovih postignuća u budućnosti”, kazao je predsjednik Herceg, podsjetivši na činjenicu da je Vlada HNŽ-a osigurala sredstva odnosno 3 milijuna KM za nabavu besplatnih školskih udžbenika za sve školarce u Županiji, njih više do 16 tisuća.

Herceg je iskoristio prigodu pozvati i sve sudionike u prometu na poseban oprez ne samo danas nego i tijekom cijele godine, osobito na prometnicama koje prolaze pokraj školskih ustanova, kako bi svako dijete sigurno i sretno došlo u školu i, nakon nastave, stiglo doma.

Podijeli objavu