Naslovnica SPORT Ekipa “Birtija Z” osvojila futsal 3×3 turnir u Čitluku

Ekipa “Birtija Z” osvojila futsal 3×3 turnir u Čitluku

Podijeli objavu

Sinoć je završen futsal 3×3 turnir – Čitluk 2022.

U finalu su se sastale ekipe Rubin Kazan i ekipa Birtija Z. Može se reći da je ekipa Rubin Kazan cijelu utakmicu kontrolirala igru te odličnim majstorijama došla u prednost 3:1 koju je držala sve do 34 sekunde prije kraja utakmice. Međutim kada se mislilo da je gotovo, ekipa Birtija Z 30 sekundi do kraja Birtija Z postiže pogodak za 3:2. Tada drama na terenu počinje, 22 sekunde do kraja Birtija Z postiže izjednačujući pogodaj za 3:3 tribine su proključalje, 8 sekundi do kraja odličan šut ekipe Britije Z urodio je plodom te na semaforu piše 3:4 u njihovu korist nakon toga. Uspješno su se odbranili do kraja te je sudac odsvirao kraj i ekipa Birtije Z počela je slaviti. Kakva finalna utakmica, kakva drama na terenu, nitko nije očekivao da se rezultat od 3:1 može prokockati u 34 sekunde, ali to je čar nogometa kojeg svi volimo, finale koje će se sumnjamo ikada ponoviti – kažu organizatori.

U konkurenciji od 53 ekipe iz raznih mjesta Bosne i Hercegovine ponajbolje su bili:
1.mjesto – Birtija Z (Čapljina, Gabela Metković)
2.mjesto – Rubin Kazan (Široki Brijeg)
3.mjesto – Dobro Selo (Čitluk)
4.mjesto – Restoran Tromeđa (Čitluk)

Najbolji igrač turnira – Anto Galić popularni Gala

Organizatori su se zahvalili svim ekipama na sudjelovanju na turniru kao i sponzorima, podržavteljima i prijateljima turnira.

“Hvala svima Vama koji ste nas ove četri večeri posjećivali na igralištu između zgrada. Mi se nadamo da ste uživali u vrhunskom futsalu, a mi ćemo se potruditi da dogodine podignemo ovaj turnir za još jednu stepenicu više. Vidimo se poslije Gospojine 2023. godine” – poručili su organizatori.

Podijeli objavu