Naslovnica CRNA KRONIKA Slovenka pronađena mrtva na planini Velež

Slovenka pronađena mrtva na planini Velež

Podijeli objavu

Potražna akcija za slovenskom državljankom na području Brasine, na planini Velež, završila je tragično, potvrđeno je za portal “Avaza”.

Kako je rečeno iz Gorske službe spašavanja (GSS), stanice Mostar, njihovi timovi su, nažalost, jutros u 8.30 sati, nedugo po izlasku na teren, pronašli mrtvu M.D. (44) iz Celja.

Nesretna Slovenka je pronađena u tunelu u bivšem vojnom objektu, a uskoro se očekuje dolazak liječničke i policijske ekipe, kao i dežurnog županijskog tužitelja.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije je, također, potvrđena ova informacija, odnosno, vođa tima GSS-a Mostar ih je obavijestio o pronalasku mrtvog tijela.

Kako piše Avaz, jučer je policija na planini Velež pronašla njezin automobil Škoda, kojim se i dovezla na to područje i to nakon što je mostarsku policiju alarmirala njena majka. Ona im je rekla kako je zadnji put s kćerkom telefonski razgovarala 10. kolovoza kada joj je rekla da se nalazi na planini Velež, nakon čega je s njom izgubila kontakt.

Zanimljivo, M.D. je u veljači ove godine također bila na Veležu, kada su je iz dubokog snijega na vrhu Brasine spasili upravo timovi GSS-a Mostar.

Podijeli objavu