Naslovnica DRUŠTVO Udruga “Susret” organizirala druženje povodom odlaska fra Gorana Azinovića na novu dužnost

Udruga “Susret” organizirala druženje povodom odlaska fra Gorana Azinovića na novu dužnost

Podijeli objavu

Danas su članovi rukovodstva Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret” Čitluk organizirali druženje sa predstavnicima Općine Čitluk i fra Goranom Azinovićem.

Fra Goran sljedeći tjedan odlazi na novu dužnost u Švicarsku te su mu se predstavnici Udruge zahvalili na svemu učinjenom za našu djecu i samu udrugu.

Fra Goran je Udruzi “Susret” i rehabilitacijskom centru “Sveti Josip Radnik” darovao svoju kolekciju koja broji nekoliko tisuća knjiga.

“Fra Goran je dokazani humanist i veliki prijatelj Udruge “Susret”. Riječ je o čovjeku koji se odricao vlastitih prihoda u korist nemoćnih i ugroženih skupina društva. Svako dijete u Udruzi “Susret” poznaje Gogu i sa radošću ističe da je to njihov prijatelj. Ovo naše okupljanje je simbolična gesta, a fra Goran je zaslužio puno više. Moram spomenuti da je pred sami odlazak fra Goran Azinović Udruzi “Susret” i Rehabilitacijsko – edukacijskom centru “Sveti Josip Radnik” ustupio cijelu svoju kolekciju koja broji nekoliko tisuća knjiga. U ime svih članova naše udruge, ja mu se zahvaljujem na svim njegovim aktivnostima i želim mu sve najbolje u budućem životu i radu – rekao je za naš portal Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge “Susret”.

Brotnjo.info

Podijeli objavu