Naslovnica Najave Đurologija – 90-minutni show bez premca stiže u Hercegovinu

Đurologija – 90-minutni show bez premca stiže u Hercegovinu

Podijeli objavu

Najgledanija predstava u regiji stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorje u srijedu, 25. kolovoza od 21 sat.

U prodaji su tzv. earlybird ulaznice po najnižim cijenama- 15 KM regular i 20 KM (VIP).

Broj ulaznica je ograničenog kapaciteta i mogu se kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba

Zanimanje za ovu predstavu je veliko, u prilog čemu govori podatak da je Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji!

„Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)standup show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Dođite da se smijemo zajedno 25. kolovoza!

Podijeli objavu