Naslovnica DRUŠTVO Mate Bulić zapjevao u svatovima, a pred tisućama posjetitelja će to napraviti...

Mate Bulić zapjevao u svatovima, a pred tisućama posjetitelja će to napraviti i u ponedjeljak u Blatnici!

Podijeli objavu

Kralj dijaspore Mate Bulić jako se dobro oporavlja od posljedica prouzročenih koronom. Iza njega je teško životno razdoblje, kojeg se, kaže, nerado prisjeća. Ne osvrće se, nego ide hrabro dalje. Pozitivan i pun duha, piše Večernji list BiH.

Ove godine sa svojim Blatničanima priprema tradicionalni koncert u svojem rodnom mjestu – poznate Blatničke note dobrote koje će se održati idućeg tjedna, 8. kolovoza. Okupit će brojne pjevače i poznate. Ove godine Blatničke note dobrote obilježavaju značajan jubilej – 10 godina od organiziranja prvog humanitarnog koncerta.

Mate je počeo intenzivno vježbati za koncerte i nastupe. Kako oporavak dobro ide, a Mate se vraća u punom stilu, potvrđuju i njegovi prvi nastupi u svatovima.

Kako doznajemo, Mate Bulić već je zapjevao u trojim svatovima u Hercegovini. Ovo su prvi Matini ovakvi nastupi nakon duljeg izbivanja sa scene. Na iznenađenje mnogih, kako su izjavili, to je naš stari Mate. Pjeva kao i prije bolesti, ma i bolje – kazali su nam.

– Svi smo ostali u šoku – pozitivnom kada smo ga vidjeli na pozornici. Za pet minuta podigao je cijelu dvoranu na noge. Svi su pjevali uglas s našim Kraljem dijaspore – kazao nam je jedan od gostiju svadbe u Hercegovini na kojoj je Mate zapjevao protekloga vikenda.

Ozračje je bilo odlično, uživali smo i svi uglas pjevali Matine poznate pjesme i hitove.

Večernji List

Podijeli objavu