Naslovnica Obavijesti Ulaznice za koncert Josipe Lisac u Međugorju po nižim cijenama do 1....

Ulaznice za koncert Josipe Lisac u Međugorju po nižim cijenama do 1. kolovoza

Podijeli objavu

Unikatna pojava glazbene scene Josipa Lisac pred hercegovačku publiku stiže 19.kolovoza, kada će uamfiteatru Herceg etno sela u Međugorju održati svoj gala koncert s početkom od 21 sat, kao završni koncert manifestacije „Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“.

„Bit će to noviJosipin susret, nakon sedam godina, sa publikom u Međugorju. I ovog puta očekujemo njezinu publiku iz cijele regije. Znamo da su zadnjih godina njezini koncerti postali vrlo rijetki, ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja. Stoga, preporuke publici da ulaznice kupe na vrijeme, tim više jer se regular ulaznice trenutno mogu kupiti po nižoj cijeni – 25 KM sve do 1. kolovoza, nakon čega će biti po cijeni 30 KM“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

U svojoj karijeri, dugoj preko pet decenija, ovaglazbena diva je postala prepoznatljiva po hitovima, poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…i brojnim drugim, sa kojima plijeni pozornost publike gdje god se pojavi.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela glazbenoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Fascinira da je i dalje koncertno i diskografski aktivna, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom na kojemu upravo radi.

Ulaznice su dostupne u prodaji na info pultu MepasMall-a u Mostaru, blagajni Herceg Etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba.

Podijeli objavu