Naslovnica SPORT U Donjim Hamzićima odigran malonogometni turnir 3X3

U Donjim Hamzićima odigran malonogometni turnir 3X3

Podijeli objavu

Udruga „Mlada snaga Hamzići“ na terenu sportskog centra sv. Ivana u Donjim Hamzićima organizirala je trodnevni malonogometni turnir 3×3, čiji je bogati nagradni fond privukao ukupno 36 natjecateljskih ekipa.

U konkurenciji ekipa sastavljenih od nogometaša s područja općine Čitluk, Mostara, Ljubuškog, Gruda, Posušja, Rame i ostalih hercegovačkih gradova i općina, pobjedu i laskavi naslov pobjednika odnijela je ekipa „Cageball“ iz Gruda.

Gruđani su u sinoćnjem finalu pobijedili ekipu Novo vrijeme rezultatom 2:0, dok je samo malo ranije ekipa Alpha Inc odnijela pobjedu nad MNK Uzdol u utakmici za treće mjesto.

Uz tri dana dobre zabave uz dinamičan mali nogomet 3×3 posjetitelji su tijekom turnira mogli uživati i u bogatoj ponudi jela s roštilja i osvježavajućih napitaka, kao i u natjecanju u izvođenju penala. Na završnoj večeri u izvođenju penala okušali su se brojni sudionici turnira, ali i mladi talenti.

Pobjedu i glavnu nagradu u ovom zanimljivom natjecanju odnio je Jago Skoko, a zanimljivo je da se u finale plasirao, i u konačnici osvojio drugo mjesto, domaći mladi talent Boris Prusina, kao najmlađi sudionik natjecanja.

Predstavnici udruge „Mlada snaga Hamzići“ po završetku natjecanja uručili su pehare, medalje i nagrade za četiri prvoplasirane ekipe, te nagradu za najboljeg strijelca turnira Anti Ivankoviću iz MNK Hercegovina.

Tijekom turnira također su ispred Udruge uručene tri pohvalnice za zapažene sportske rezultate, a njihovi dobitnici su mažoretkinja Matea Prusina te Ivano Ivanković i Iva Lovrić, karatist i karatistica.

Nakon uspješno organiziranog malonogometnog turnira, sljedeća aktivnost udruge „Mlada snaga Hamzići“ bit će akcija darivanja krvi. Naime, Crveni križ Čitluk i udruga Mlada snaga – Hamzići u suradnji s Transfuziologijom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u utorak, 21. lipnja organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SKB Mostar.

Akcija će se održati u Domu kulture u Donjim Hamzićima u vremenu od 9 do 11 sati.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Podijeli objavu