Naslovnica DRUŠTVO ‘Ja nemam para, nek umrem!’ – pomozimo da ne bude do ”para”

‘Ja nemam para, nek umrem!’ – pomozimo da ne bude do ”para”

Podijeli objavu

Dragi prijatelji, život je često nepredvidiv. Nekad se nađemo u situaciji da možemo drugome pomoći, a nekad nas život stavi u poziciju da mi sami ovisimo o pomoći drugih.

Danas je naša pomoć potrebna Ivanu Ćuriću iz Prozora kako bi platio troškove ugradnje implantibilnog kardioverter defibrilatora koji spašava život – piše portal Rama-Prozor.info

Ne ostanimo gluhi na ovaj poziv jer sutra to možemo biti mi.

Ivan je rođen 21.5.1956. godine, radio je kao fizički radnik u „Putniku“, danas u mirovini. Živi s 90-godišnjom majkom i sestrom koje skrbe o njemu. Imao je infarkt prije 15-ak godina, osam mjeseci poslije korone je odležao u krevetu gotov nepokretan. Zadnji boravak u bolnici je bio u travnju 2022.

Detaljne informacije o Ivanovom zdravstvenom stanju možete vidjeti u otpusnom pismu.

Ivanova minimalna mirovina nije dovoljna ni za osnovne potrebe i tablete, a kamoli za operaciju. Iznos troškova operacije, ugradnje defibrilatora i liječenja iznosi oko 18 000 KM, a operacija bi se izvela u Mostaru. Zavod za zdravstveno snosi dio iznosa, a prema dostupnim informacijama to je iznos od 8 000 KM. Ostali iznos snosi sam pacijent. Inače, postupak se u praksi provodi tako da se cijeli iznos najprije uplati bolnici za operaciju, a Zavod tek naknadno refundira svoj dio troškova.

Kako bi Ivan pristupio procesu pokretanja postupka operacije, potrebno je skupiti novac. Operacija je nužna kako bi ostao na životu.

Na savjet doktorice: „Ivane, moraš to ugraditi!“, Ivan je odgovorio: „Ja nemam para, nek umrem!“Udružimo se svi i pomozimo svojim novčanim prilogom! Pokažimo suosjećanje i pomozimo!

U prilogu dostavljamo broj tekućeg računa Ivanove majke Ane na koji možete izvršiti uplate. U prilogu je također otpusno pismo, a za više informacija možete se obratiti sestri Mariji na broj mob. 063/454-141.

Svi računi troškova bit će javno objavljeni i transparentni, a ukoliko bi se pojavio višak novaca, bit će proslijeđen nekoj drugoj humanitarnoj akciji ili humanitarnoj zakladi.

Odazovimo se svojim novčanim prilogom kako bi Ivanovo srce nastavilo i dalje kucati.Neka ne bude do nas i do „para“!

Broj računa:UniCredit banka dd Mostar – Poslovnica Rama
Prozor-Rama

Ćurić Ana
Splitska 9
Prozor

Br. računa: 45110484000
Transakcijski broj: 3382102502441663

Rama-Prozor.info

Podijeli objavu