Naslovnica KULTURA VIDEO Terra Slaves predstavlja novi singl “Planina”

VIDEO Terra Slaves predstavlja novi singl “Planina”

Podijeli objavu

Jedan od najomiljenijih hercegovačkih bendova Terra Slaves predstavlja novi singl „Planina“ i videospot kao najavu prvog studijskog albuma

Najdugovječniji hercegovački metal bend Terra Slaves objavio je još jedan novi singl pod nazivom „Planina“, koji se nastavlja na prethodno objavljenu pjesmu „Nije me stra’“.

Ova dva singla ujedno su i najava prvog studijskog albuma pod nazivom „Velika nevolja“, koji je u pripremi kao kruna višegodišnjeg rada benda, čije se djelovanje proteže već kroz tri desetljeća.

Album je posvećen svim obožavateljima koji dugo prate i podržavaju rad benda.

Terra Slaves od samih početaka žanrovski spaja rock, metal i ambijentalni zvuk sa hercegovačkim etno motivima, dok tekstovima progovara o važnim životnim pitanjima i izazovima današnje civilizacije, pogotovo onima vezanim za svijet kroz kakav danas prolazimo.

Terra Slaves je grupa čiji su članovi iz čak tri grada – Čapljine, Čitluka i Ljubuškog, a danas djeluje prvenstveno kao studijski bend i projekt u kojemu su istraživanje folklorne tradicije, glazba i vizualizacija način izražavanja životnih vrijednosti, uz jasne moralne stavove.

Autor teksta je Mate Bevanda, glazbu potpisuju članovi benda, aranžman i produkciju Ivan Bukovac (studio „Jaz“ – Struge/Čapljina), video-produkciju spota Igor Beno, vokali su Marija Bukovac i Mate Bevanda, prateći vokali Ivan Bukovac i Jure Jurković. Snimatelj kadrova s motivima planina je Perica Biško, uz statiskinje Ivonu i Anu.

Pjesme možete kupiti na sljedećem linku: https://terraslaves.bandcamp.com
(već za iznos od 1 euro)

Podijeli objavu