Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Andrija Milošević večaras nasmijava hercegovačku publiku

  Andrija Milošević večaras nasmijava hercegovačku publiku

  Podijeli objavu

  Andrija Milošević, zvijezda serije „Andrija i Anđelka“ večeras izvodi svoju hit komediju „Idem putem pa zagrlim drvo“ u Herceg etno selu u Međugorju.

  Budući je najavljeno razvedravanje u poslijepodnevnim satima, predstava će biti izvedena prema prvotnom planu – u amfiteatru.

  Početak predstave je zakazan u 20.30, a ulazi se otvaraju u 19.30, stoga se posjetitelji pozivaju da dođu na vrijeme.

  Ulaznice po cijenama 20 KM tribine i 30 KM VIP danas je moguće kupiti na info pultu Mepas Mall-a, blagajni Herceg etno sela u Međugorju, kao i na samom ulazu u amfiteatar.

  Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

  Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

  “Idem putem za zagrlim drvo” priča je o sinu jedincu koji u četrdesetoj godini traži idealnu ženu za brak, a u njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

  Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava da zaliječi bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

  Smijeh. To je ono što nam sada najviše treba, stoga ne propustite večeras priliku dobro se nasmijati i zabaviti.

  Podijeli objavu