Naslovnica GOSPODARSTVO Mamipara – prva hercegovačka online platforma za male proizvođače

  Mamipara – prva hercegovačka online platforma za male proizvođače

  Podijeli objavu

  Mamipara je prva hercegovačka online platforma za male proizvođače na ovom području.

  Osnivači ove platforme shvatili su da u kriznim vremenima zajedničkim snagama mogu potaknuti domaću proizvodnju te na taj način pomoći ljudima oko sebe, kao i svojim obiteljima.

  ”Svjesni odgovornosti koju nosimo zajedno s vama, više od 200.000 pratitelja na Facebooku i Instagramu, smatramo kako u ovim kriznim vremenima zajedničkim snagama možemo potaknuti domaću proizvodnju i time pomoći susjedu, prijatelju, rođaku ili pak sami sebi.”

  Tim povodom je pokrenuta Mamipara, beta verzija hercegovačke online platforme za male proizvođače i ponuditelje usluga.

  ”Cilj nam je na jednom mjestu dati svima jednaku priliku da oglase svoje domaće proizvode, rukotvorine ili usluge te ih besplatno reklamiraju na eroGAG stranici, pred auditorijem koji broji više od 200.000 zaljubljenika u Hercegovinu. Na ovaj način želimo da domaći proizvođači dobiju svoje mjesto pod suncem, ali da i svi mi ostali kao kupci na jednom mjestu možemo pronaći proizvode nastale u našem podneblju od naših ljudi”, stoji u priopćenju.

  Bez provizije i bez posrednika

  Platforma je potpuno besplatna te isključivo služi kao centralizirano mjesto spajanja ponude i potražnje.

  ”Potičući kupnju domaćeg voća i povrća, mliječnih i mesnih proizvoda, prirodnih sokova, vina ili rakije, nakita i modnih dodataka, kozmetičkih preparata, torti ili kolača, lutaka ili bilo kakvog oblika usluga s našeg područja, vjerujemo da zajedničkim snagama možemo naše sredine učiniti boljim i perspektivnijim jer odnekud treba krenuti”.

  Proširi vijest i napravimo zajedno nešto za sve one koji su se odvažili za samostalni oblik stvaranja, kako bi i oni dobili svoje zasluženo mjesto pod online suncem.

  ‣ Zaprati Mamipara na Facebooku i Instagramu
  ‣ Ako si mali proizvođač ili ponuditelj usluga – prijavi se na https://www.mamipara.com/prijava/
  ‣ Pričekaj nove oglase i kupuj domaće preko – www.mamipara.com

  Kupujmo domaće proizvode!

  Caportal.net

  Podijeli objavu