Naslovnica GOSPODARSTVO Pošta u Čitluku i Međugorju radi skraćeno od 8 do14 sati

Pošta u Čitluku i Međugorju radi skraćeno od 8 do14 sati

Podijeli objavu

Hrvatska pošta Mostar kao tvrtka čija je misija biti na usluzi svim građanima i u aktualnoj situaciji nastaloj zbog pandemije virusa COVID-19 poduzima sve preventivne mjere u cilju zaštite svih naših zaposlenih i naših korisnika.

U skladu s tim naši poštanski uredi i dalje su na usluzi građanima od ponedjeljka do subote u prilagođenom radnom vremenu koje možete pogledati na: https://cutt.ly/radno_vrijeme_hp

Naši poštari na terenu i djelatnici u svim poštanskim uredima vrijedno rade kako bi vaše pošiljke stigle na vrijeme, a dostupni smo i preko besplatnog info telefona 080 088 088.

Pratit ćemo i dalje razvoj situacije s korona virusom i sve relevantne obavijesti prenositi na našim službenim stranicama. Također, u danima pred nama uložit ćemo napore u dodatna rješenja za naše usluge kako bi time što više pomogli svim korisnicima, a posebno onima kojima je preporučeno da ne napuštaju svoje domove.

Zahvaljujemo svim našim korisnicima na razumijevanju, te ih molimo da se prilikom posjeta poštanskim uredima ponašaju odgovorno, radi sebe, svojih bližnjih i naših djelatnika – priopćeno je iz Hrvatske pošte Mostar.

Podijeli objavu