Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Mate Bulić obećao je Splitu spektakl, a to je i ispunio!

  Mate Bulić obećao je Splitu spektakl, a to je i ispunio!

  Podijeli objavu
  Foto: Duje Klarić/HANZA MEDIA

  Mate Bulić pokorio je u četvrtak navečer Spaladium Arenu! U prepunoj dvorani teško da je bilo slobodnog mjesta.

  Split je dobio spektakl, kako je pjevač i najavio. Bez ikakve je dvojbe odabrao Split kao uvertiru u svoju turneju, jer je bez razmišljanja osjetio da njegova velika glazbena priča mora početi baš tu, pod Marjanom, gdje je 5. lipnja 1998. godine spektakularnim koncertom napunio Stari plac.

  I nije se prevario. Plesali su i pjevali s njim u glas svi, i staro i mlado. Posebno publika u zrelijim godinama koja je skakala, pjevala i plesala kao da im je ponovno osamnaest godina – piše Slobodna Dalmacija.

  Koncert je započeo nastupom HKUD “Linđo” iz Neuma. Nakon njihova nastupa na pozornicu je izašao Mate Bulić, a publiku bacio u delirij već prvim taktovima pjesme ‘Domu mom’.

  Među mnogobrojnim gostima Buliću se na koncertu pridružio i Marko Perković Thompson.

  Foto: Duje Klarić/HANZA MEDIA

  Na pozornici mu je podršku davao i veliki big band s najboljim hrvatskim instrumentalistima, back vokali, njegovi prijatelji iz klape “Pasike”, vjerni “Tarapana band” te HKUD “Brotnjo” iz Čitluka i “Linđo” iz Neuma.

  Mate i Thompson u Splitu

  Kumovi Mate Bulić službeno i Marko Perković Thompson u Spaladium Areni na prvom od tri koncerta turneje "Ja sam na vas ponosan" 🎙️

  Gepostet von Brotnjo.info am Donnerstag, 20. Februar 2020

  SlobodnaDalmacija.hr

  Podijeli objavu