Naslovnica KULTURA FOTO: U Ljubuškom upriličeno predstavljanje knjiga Valentina Ćorića

FOTO: U Ljubuškom upriličeno predstavljanje knjiga Valentina Ćorića

Podijeli objavu

Sinoć je u prepunoj dvorani hotela Bigeste veliki broj Ljubušaka i posjetitelja iz cijele Hercegovine nazočilo predstavljanju knjiga „Pomet u glavu“ i „Aforizmi za hladne glave“ autora Valentina Ćorića.

Knjiga aforizama Pomet u glavu svjetlo dana ugledala je 2016. godine. Objavljena je u nakladi Hrvatske kulturne zaklade i Hrvatskoga slova, a aforizme okupljeni u ovoj knjizi njihov autor pisao je za rubriku „Humor“ Hrvatskoga slova pod pseudonimom: Veselko Pomet. Knjiga je već ranije predstavljena u Hagu, Zagrebu, Mostaru i Čitluku, a večeras je predstavljanje organizirao Grad Ljubuški u sklopu programa svečanog obilježavanja Dana grada Ljubuškog – piše Ljportal.com.

Voditeljica program Sanja Pehar je na samom početku pozdravila članove obitelji Ćorić, dužnosnike sa svih razina vlasti, predstavnike akademske zajednice, kao i predstavnike vjerskog, kulturnog, gospodarskog i javnog života, članove obitelji poginulih i umrlih branitelja, predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostale nazočne.

Zatim su o knjizi čije je predstavljanje sinoć napunilo hotel Bigeste biranim riječima govorili fra Mario Knezović i Darko Pavičić.

Na kraju predstavljanja okupljenima se obratio i autor Valentin Ćorić, koji je ganut neočekivanom brojnošću posjetitelja uputio zahvalu svim nazočnima.

Ljportal.com

Podijeli objavu