Naslovnica PROMO Pozitivna priča iz Hercegovine – Mala stopala Brotis salona

Pozitivna priča iz Hercegovine – Mala stopala Brotis salona

Podijeli objavu

Studio keramike Brotis ne samo da je mjesto gdje kreirate savršeni dizajn  Vašeg doma,  nego je i mjesto gdje počinju lijepe životne priče koje nadahnjuju.

Birajući Brotis, društvena zajednica svakodnevno poklanja najboljima svoje povjerenje u kreiranju savršenog dizajna svojih domova. Stoga, Brotis može nagraditi i našu društvenu zajednicu novim članovima. U zadnje dvije godine broje čak 9 devet novih mališana, a Nova nam 2020. godina donosi nove veselije brojke. 🙂

U vrijeme kada smo lišeni pozitivnih prognoza i statistika o budućnosti u Hercegovini, Brotis odlučno prkosi tablicama i grafovima čija amplituda ide dolje. U prostorijama studija keramike Brotis, postoji nešto osim divno dizajniranih ambijenata što krade pogled posjetitelja. Mala stopala, utisnuta u gipsane kalupe, smještena na policama pričaju jednu priču koja govori o tome kako je jedna relativno mala tvrtka odbila vjerovati da se na tvrdom kamenu Hercegovine ne može osigurati život dostojan čovjeka.

Mala stopala Brotisa stoje kao podsjetnik na ono istinski vrijedno, na ono na što je Brotis kao zajednica neizmjerno ponosan. Njihove tablice i statistike pričaju jednu drugu, pozitivnu priču. Naime, ukupan broj djece uposlenika Brotisa je 38, a posljednje dvije godine nose posebne brojke. U zadnje dvije godine brojedevet pari novih stopala koja će koračati ovim kamenom. Nadamo se da će ustrajati u želji i radu da Anđela, Nikol, dva Davida, Petar i Mate, Pavle, Andrija i Ivan imaju sretna djetinjstva. Nova 2020. godina je pred njima. Za ovu godinu su već spremili čak šest novih kalupića za mala stopala koja, barem za sada, iščekuju njihovi uposlenici.

Na početku Nove godine, svi obično radimo rekapitulaciju prošle i planove za buduću.

Brotis je također napravio svoju i ne možemo sakriti koliko smo na nju ponosni.

Podijeli objavu