Naslovnica SPORT Hrvatska večeras u Rijeci igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu

Hrvatska večeras u Rijeci igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu

Podijeli objavu
HINA/ Damir SENÈAR /ds

Hrvatska večeras od 20:45 sati protiv Slovačke na Rujevici igra odlučujuću kvalifikacijsku utakmici za odlazak na Euro 2020.

Nebo se sinoć otvorilo nad Rijekom, ali nije dugo trajalo, već oko ponoći kiša je prestala. Unatoč kiši i vjetru, temperatura je bila iznad 15 stupnjeva Celzijevih. Čista južina u sitnim noćnim satima, najavljena nevera sinoć nije došla do Rijeke.

Vidjet ćemo što će biti tijekom popodnevnih sati, ali ako kiša bude padala u dosadašnjem tempu i ako vjetar bude puhao istom snagom, utakmica će se odigrati bez većih problema. Travnjak na Rujevici sinoć je izgledao fantastično, stoga vjerujemo da će biti dobri uvjeti za igru. To je što se tiče vremenskih prilika i neprilika.

Na sinoćnjem treningu nije se ništa bitno dogodilo, izbornik Dalić nije otkrio karte, ali čini se da će istrčati postava kakva se i najavljivala posljednja dva dana. Ovom utakmicom na neki način otvara se nova era hrvatske reprezentacije.

U postavi će biti čak sedam igrača koji nisu bili dio udarne momčadi u završnici Svjetskog prvenstva u Rusiji. Prema informacijama koje su do nas došle, a koje ne moraju biti točne, Dalić je na jučerašnjem popodnevnom sastanku pročitao sljedeći sastav: Livaković – Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić, Barišić – Modrić, Brozović – Perišić, Vlašić, Rebić – Petković.

Gol.hr

Podijeli objavu