Naslovnica DRUŠTVO Humanitarni bal Pravnog fakulteta: Prikupljena sredstva za Udrugu Susret iz Čitluka

Humanitarni bal Pravnog fakulteta: Prikupljena sredstva za Udrugu Susret iz Čitluka

Podijeli objavu
Foto: Stojan Lasić

U ljetnikovcu Radobolja sinoć je održana humanitarna večer Pravnog fakulteta u organizaciji ELSA-e Mostar, Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Alumni kluba Pravnog fakulteta.

Prikupljena su sredstva za udrugu roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama iz Čitluka – “Susret”.

Udruga je osnovana prije deset godina, a do sada su omogućili svakodnevni prijevoz djece u škole, rehabilitacijske centre i radionicu, te se brinu o njihovom liječenju i psiho-fizičkom razvoju, piše Hercegovina.info.

Želju za sudjelovanjem u pomoći napotrebnijima izrazilo je oko 250 uzvanika iz raznih sfera društvenog života, tu su bili odvjetnici, studenti, predstavnici studentskog zbora i mnogi drugi.

Foto: Stojan Lasić

Mostarce je kroz večer zabavljala grupa Brotnjo, nakon čega se pristupilo humanitarnoj tomboli, izvlačenju 50 vrijednih nagrada. Kako bi okupljenima dočarali kako izgleda rad udruge tijekom večeri je prikazan video o njihovom angažmanu, a tijekom osmominutnog filma prikupljene su donacije gostiju. Prihodom od tombole, donacijama sponzora i gostiju prikupljeno je više od 10 000 KM.

Foto: Stojan Lasić

Na kraju večeri iz organizacijskog tima su poručili kako je večer uspjela, te da je lijepo kada mladi pored formalnog pravničkog obrazovanja imaju empatiju prema najranjivijim skupinama društva.

Hercegovina.info / Vecernji.ba / Foto: St

Podijeli objavu