Naslovnica CRNA KRONIKA Prošlo je devet dana od ubojstva Lane Bijedić

Prošlo je devet dana od ubojstva Lane Bijedić

Podijeli objavu

Istražitelji u Hercegovini uvjereni su da bi ovaj tjedan trebao odmotati klupko i dovesti do ubojice 19-godišnje Lane Bijedić.

Posebno je zanimljivo da su pronađeni automobili u selima oko Ljubuškog, koje je policija povezala s ubojstvom Mostarke koja je u prije devet dana nađena u rijeci Studenčici.

Kako su za Klix.ba potvrdili u Tužiteljstvu Zapadnohercegovačke županije policija fokusirala se na najmanje dva automobila koja se dovode u vezu s misterioznim ubojstvom. Čeka se njihovo izuzimanje te vještačenja koje bi trebale odgnotnuti tko je i vođen kojim motivom ubio Lanu te kobne nedjelje.

Sve je sada na istražiteljima iz Zapadnohercegovačke županije koji vode proces jer je tijelo pronađeno na njihovom teritoriju. Posloženi su i snimci, izuzet telefon i kompjuter žrtve te se očekuju rezultati vještačenja.

Kako su otkrili izvori bliski istrazi problem predstavlja Lanin telefon iPhone, koji policijski vještaci teže otvaraju, nego telefone koji rade na android operativnom sustavu.

Poznato je da se Lana, iz još uvijek neutvrđenih razloga te nedjelje zaputila prema Čapljini. Da se iz Mostara dovezla autobusom te pješačila šest kilometara u pravcu kružnog toka kod Zvirovića.

Podsjećamo, tijelo Lane Bijedić pronašao je ribar u rijeci Studenčici pored Ljubuškog. Obdukcija je pokazala da se bez sumnje radi o ubojstvu. Lana je u četvrtak ispraćena iz Mostara, a dan kasnije je kremirana u Beogradu.

Ero.tel

Podijeli objavu