Naslovnica PROMO Informacijske tehnologije ključ razvoja modernog društva

Informacijske tehnologije ključ razvoja modernog društva

Podijeli objavu

IT industrija je jedna od najbrže rastućih gospodarskih grana u Bosni i Hercegovini. Informacijske tehnologije su ključ i pokretačka snaga ekonomskog razvitka suvremenog društva. Prema istraživanjima u BiH nedostaje 6000 stručnjaka u području informacijskih tehnologija.

Razvoj u ovom području je ogroman i potražnja je za informatičarima, programerima svakim danom sve veća. Poslodavci nude razne pogodnosti kako bi privukli IT stručnjake u svoje kompanije. Sve su ovo razlozi zbog kojih biste se mogli odlučiti za karijeru u IT sektoru.

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru je u skladu s potrebama tržišta rada i modernog društva pokrenula studijski smjer Informacijskih tehnologija, koji studentima pruža kvalitetno obrazovanje putem stručnog nastavnog kadra, izgradnju karaktera, mogućnost razvijanja vlastitih ideja, sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima u robotici i stjecanje znanja na partnerskim institucijama u Europi.

Moderan studij

Studijski program je otvoren i prilagođen za pokretljivost studenata, pristup studiranju i učenju i potrebnim servisima te slobodnu razmjenu nastavnika i istraživača sukladno Bolonjskom procesu. Programi su usporedivi sa sličnim programima iz inozemstva te su izraženi u ECTS bodovima s mogućnošću izvođenja dijela programa na engleskom jeziku.

Program studijskog smjera Informacijske tehnologije je orijentiran prema profesionalnim zahtjevima profila inženjera informacijskih tehnologija.

Studijski program Organizacijske znanosti, smjer Informacijske tehnologije izvodi se u trajanju od 3 godine odnosno 4 godine i po završetku studija student stječe stručni naziv: Prvostupnik (Bachelor) inženjer informacijskih tehnologija s ukupno 180 ECTS bodova, odnosno 240 ECTS bodova.

Visoka škola intenzivno radi na razvijanju međunarodne suradnje koja se odvija kroz zajedničke studijske programe, razmjenu studenata, suradnika i nastavnika, zajedničke istraživačke i razvojne projekte te sudjelovanja na simpozijima i konferencijama.

Cilj studija Informacijskih tehnologija je kvalitetna edukacija studenata koji će moći uspješno raditi na planiranju, projektiranju, izgradnji i održavanju informacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru.

Ulaganje u vašubudućnost

Na Visokoj školi „Logos centar“ studentima omogućujemo pohađanje CISCO akademije čiji certfikati su iznimno traženi i priznati u Europskoj uniji.

CISCO (Cisco Networking Academy) je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućuje stjecanje osnovnih ICT znanja i vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja računalnim mrežama. Omogućava pristup interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.

Studenti imaju priliku i pohađati tečajeve i radionice robotike gdje uče programirati, dizajnirati i sastavljati robote, a najbolji imaju priliku sudjelovati na regionalnim i međunarodnim natjecanjima iz robotike.

Upisi!

Ako želiš raditi i razvijati svoju karijeru u IT sektoru, pravi je trenutak da upišeš studij Informacijskih tehnologija na Visokoj školi “Logos centar” u Mostaru.

Profitabilne karijere brojnih polaznika najbolji su pokazatelj kako praktična znanja stečena tijekom studija mogu postati posao iz snova!

Postani student!

 

Kontakt

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru
Bišće polje bb,  88 000 Mostar
Telefon: +387 (0)36 445 800 i +387 (0)36 445 801
Web: www.logos-centar.com
E-mail: info@logos-centar.com
Facebook:www.facebook.com/LogosCentar
Instagram: www.instagram.com/logoscentar

 

Podijeli objavu