Naslovnica GOSPODARSTVO Milić i Šimleša na 3. Sajmu Good life u Mostaru

  Milić i Šimleša na 3. Sajmu Good life u Mostaru

  Podijeli objavu

  U sajamskim kalendarima, treću godinu za redom, svoje mjesto zauzima Sajam za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se održava u Mostaru u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera. Ovaj jesenski sajam prepoznatljiv je po brojnim programskim sadržajima.

  Sajam je programskom i izložbenom ponudom koncipiran na način da promiče kulturu zdravog življenja – treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

  Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga…

  Izložbeni i programski sadržaji sajma Good Life održavat će se 05. i 06.10. 2019. (subota i nedjelja) na platou Mepas Mall-a u vremenu od 11:00 -21:00 sati, uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života.

  Good life je u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije, a gostiju neće manjkati ni ove godine. Izdvajamo!

  Aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održat će dva predavanja – jedno o putovanjima uz prikazivanje svojih reportaža, a drugo o medijima.

  Mostar je u kalendaru obilježavanja 18 godina karijere jednoga od najposuđivanijih pisaca u hrvatskim knjižnicama, sociologa Brune Šimleše, koji će prirediti promociju svojih knjiga, a posjetitelji će ih moći kupiti po promotivnim cijenama.

  Za sve one koji žele biti promotor zdravog načina života na Sajmu Good life 2019. prijave se primaju na e-mail adresu sajamgoodlife@gmail.com. Oni koji to učine do 10.09.2019. ostvaruju pogodnost od 20% popusta na cijene zakupa štanda ili organiziranja popratnog sajamskog događanja.

  Podijeli objavu