Naslovnica POLITIKA Plenković danas u Orašju: Sudjelovat će na potpisivanju ugovora te na manifestaciji...

Plenković danas u Orašju: Sudjelovat će na potpisivanju ugovora te na manifestaciji ‘Večer Hercegovine u Posavini’

Podijeli objavu

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sudjelovat će na svečanosti povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori projektima od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i na manifestaciji “Večer Hercegovine u Posavini”, koje će se održati  u Tolisi i Orašju u Bosni i Hercegovini, u petak, 6. rujna 2019. godine.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar državne imovine Mario Banožić, državni tajnik Središnjeg državnog ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas te državna tajnica za političke poslove Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić.

Vlada RH: Općini Čitluk 670 tisuća kuna, najviše novca za sportsku dvoranu u Međugorju

Program počinje u 16 sati u Tolisi potpisivanjem ugovora o financijskoj potpori za provedbu kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2019. godinu.

Nakon potpisivanja prigodno će se obratiti supredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Plenković će održati sastanak s predsjednikom Vlade Županije Posavske Đurom Topićem te će večeras sudjelovati na manifestaciji “Večer Hercegovine u Posavini” u Orašju.

Brotnjo.info

Podijeli objavu