Naslovnica KULTURA ‘Evergreen fest’ započinje 6. kolovoza: Nastupaju Psihomodo pop, Urban, Edo Maajka, Meritas…

‘Evergreen fest’ započinje 6. kolovoza: Nastupaju Psihomodo pop, Urban, Edo Maajka, Meritas…

Podijeli objavu

Organizatori ‘Evergreen festa’ u Čitluku najavljuju bogat program tijekom mjeseca kolovoza. Izdvajaju dva velika open air koncerta, a tu je i mnoštvo drugih događaja koji će zabaviti prisutne.

Ovogodišnji ‘Evergreen fest’ započinje 6. kolovoza uz DJ Damu, a narednog dana goste će zabavljati DJ Ćavar.

8.8. priprema se prvi open air koncert na kojem će nastupiti bend ‘Nešto između’, Zdenka Kovačiček, te Urban & 4. 9. kolovoza slijedi drugi open air koncert na kojem će nastupiti ‘The gamblers’, Psihomodo pop i Edo Maajka. Subota 10. kolovoza rezervirana je za DJ Mayera, a nedjelja 11.8. za JaZ duo.

Zabava na ‘Evergreen festu’ nastavlja se 12.8. kada goste zabavlja Amar Turković, a već 13.8. sa publikom je Ice cream man. DJ Bega će nastupiti 14.8., a bend Duo trio dolazi 15.8. Bend ‘Meritas’ u ‘Evergreen’ stiže 16.8., dok je subota 17.8. rezervirana za Skycrapers trio.

U nedjelju 18.8. publiku će zabavljati BE HA VE, dok se program festivala nakon toga nastavlja 20.8. uz Martinu Mlinarević Sopta. 21.8. se nastavlja zabava uz DJ-a i koktele, a potom 22.8. stiže ‘Matori bend – tribute to Azra’.

U petak 23.8. nastupa ‘Anarhiv bend’, dok je subota 24.8. rezervirana za M.O.R.T.

Posljednja nedjelja u kolovozu rezervirana je za Mrgu, Marina i Matu koji pripremaju night show, a 26.8. predstoji party za zatvaranje ovogodišnjeg ‘Evergreen festa’.

Ulaznice za open air koncerte po cijen od 15 KM mogu se kupiti u pretprodaji u Evergreen Grin u Čitluku.

 

 

Podijeli objavu