Naslovnica Najave Sutra u Čerinu akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Sutra u Čerinu akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Podijeli objavu

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se četvrtak, 11. srpnja u dvorani Župnog ureda Sv. Stjepana Prvomučenika u Čerinu u vremenu od 9 do 11 sati.

Organizator je Crveni križ Čitluk u suradnji s Transfuziologijom SKB Mostar.

Prikupljene doze krvi iskoristit će se za potrebe SKB Mostar.

U trenutku kad su smanjene zalihe krvi, Crveni križ općine Čitluk smatra važnim povećati razinu svijesti građana o potrebi redovitog darivanja krvi te potaknuti postojeće, ali i buduće darivatelje na redovno davanje krvi. Nakon upozorenja iz Transfuziologije SKB Mostar o smanjenim zalihama krvi, Crveni križ općine Čitluk upućuje javni poziv svim darivateljima krvi i onima koji će to tek postati, da se pridruže akciji dobrovoljnog davanja krvi kako bi se osigurala dovoljna količina doza za normalno funkcioniranje SKB Mostar. Svi koji žele darovati krv, ovu dragocjenu tekućinu koja život znači, mogu doći u Župni ured Sv. Stjepana, Čerin, 11. srpnja 2019. godine od 9 – 11 sati i dati svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji – poručio je Andrija Stojić, tajnik Crvenog križa općine Čitluk.

Iz Crvenog križa Čitluk, uz zahvalu svima koji su sudjelovali u ranijim akcijama, također su poručili kako će za sve koji pristupe akciji biti organizirano prigodno druženje.

Citluk.ba

Podijeli objavu