Naslovnica PROMO Brotis idejna ploča # 3 ARHITEKTI BIRAJU ZA VAS

Brotis idejna ploča # 3 ARHITEKTI BIRAJU ZA VAS

Podijeli objavu

Treća  idejna ploča donosi ideju uređenja modernog ugostiteljskog toaleta. Moodboard je sastavila Rea Maria Rozić, dipl.ing.arh., odgovorni projektant iz oblasti arhitekture i dizajna interijera u svestranom arhitekstonskom studiju – Ars Studio R.

Toalet u ugostiteljskom objektu, iako možda površinom najmanja prostorna jedinica, puno nam govori o ozbiljnosti u opremanju nekog lokala. Ako je tako mala jedinica, kvalitetno, pomno i s ukusom osmišljena, možete zamisliti kakav je tek onda ostatak interijera?!

U prilogu je jedan ultra moderan ambijent pomalo eklektičan i naizgled nespojiva kombinacija svevremenske i klasične carrare, ultramodernog metaliziranog mozaika(L’anticcolonial), koji dodaje energiju na tu harmoničnu carraru.

Pod je izbalansiran sa BottegaAcero (Porcelanosa) pločicom, a sve zajedno naglašeno samostojećom slavinom u rose gold tonu.

Brotis idejna ploča je serija članaka u kojoj ćemo ugostiti cijenjene arhitekte i dizajnere. U njoj ćemo kroz niz blic odabira nuditi rješenja za posebne ambijente. Idejna ploča će nam poslužiti kao veza između arhitekata, dizajnera i klijenata.

Preko nje ćete moći doći do nekih novih ideja i koje mogu služiti kao podloga ili inspiracija za Vaše buduće projekte.

Ukoliko ste arhitekt ili dizajner, i imate želju sudjelovati u kreiranju jedne ploče bit će nam drago ako nas kontaktirate.

Pratite webfacebook i instagram profile Studio Keramike Brotis za buduće članke Idejne ploče.

 

Podijeli objavu