Naslovnica PROMO Pobjednica Masterchefa u Brotis idejnoj ploči #2

Pobjednica Masterchefa u Brotis idejnoj ploči #2

Podijeli objavu

Studio keramike Brotis je u svom salonu ugostio gđicu. Ivu Pehar. Nekima od vas sigurno poznato lice s malih ekrana kao pobjednica hrvatskog Masterchefa. Svestrana Iva je dizajner interijera te drži poziciju art direktora u ICDO, međunarodnoj nevladinoj organizaciji.

”Za ovaj zamišljeni caffe/restaurant ambijent biram seriju Starwood od Venisa zbog njenog vjernog prikaza topline drveta koje nam treba za ovaj ambijent.

Podna MinnesotaMoka te zidni dekor IceNebraska Tea će stvoriti ugodnu atmosferu, a prema želji topove stolova možete upotpuniti odabirom nekog carrara uzorka.

Detalj koji će dati finalnitouch će biti rasvjetna tijela u crnoj boji kao i setovi za kavu/hranu. Treba imati na umu da pločice nisu samo rezervirane za kupaonske ambijente nego su nezamjenjiv detalj u dizajnu ostalih ambijenata.”

Brotis idejna ploča je serija članaka u kojoj ćemo ugostiti cijenjene arhitekte i dizajnere. U njoj ćemo kroz niz blic odabira nuditi rješenja za posebne ambijente. Idejna ploča će nam poslužiti kao veza između arhitekata, dizajnera i klijenata.

Preko nje ćete moći doći do nekih novih ideja i koje mogu služiti kao podloga ili inspiracija za Vaše buduće projekte. Ukoliko ste arhitekt ili dizajner, i imate želju sudjelovati u kreiranju jedne ploče bit će nam drago ako nas kontaktirate

Pratite web, facebook i instagram profile Studio Keramike Brotis za buduće članke Idejne ploče.

Podijeli objavu