Naslovnica PROMO Elite Media d.o.o. Mostar proslavila 22 godine rada u marketingu

Elite Media d.o.o. Mostar proslavila 22 godine rada u marketingu

Podijeli objavu

Elite Media d.o.o. Mostar renomirana marketinška reklamna agencija je u petak navečer 01.02. 2019. godine proslavila 22 godine rada u marketingu, zajedno sa svojih 250 poslovnih partnera i  prijatelja iz cijelog svijeta, među kojima su bili i načelnik općine Čitluk i Čapljina  u prelijepom ambijentu Etno sela Herceg u Međugorju.

Elite Media d.o.o. je marketinška kompanija koja pored agencijskog poslovanja  u svom vlasništvu posjeduje preko 400 reklamnih površina na billboardima,city lightovima, bigboardima, wallscapeovima, kao i na video displayima koji su u novije vrijeme postali jako bitni kao reklamni medij, a u paketu sa svojim partnerima na području BiH raspolaže sa preko 2500 reklamnih površina.

Marketinška agencija također u svom vlasništvu posjeduje i tiskaru za digitalni tisak velikih formata na papiru, ceradama, folijama, platnu, kao i digitalni tisak na malim formatima     (vizitkarte, brošure, mali plakati, naljepnice). Agencija se također bavi i proizvodnjom svijetlećih reklama, totema i putokaza.

U prigodnom obraćanju uzvanicima gospodin Soldo je priopćio da je Elite Media dosta proširila svoje poslovanje na više grana, tako da je na današnji dan osnovana nova tvrtka pod nazivom Elite Media Group d.o.o. koja će djelovati kao grupacija svih ostalih sestrinskih firmi koji pripadaju toj grupaciji.

Također je Soldo kao direktor Elite Media Group d.o.o.  naglasio da  gospodarstvenici trebaju više  komunicirati između sebe, razmjenjivati iskustva i mišljenja, upotrijebiti svoje sposobnosti i mogućnosti, da se omogući što više radnih mjesta, kako bi spriječili odlazak mladih ljudi u druge zemlje koji na taj način traže rješenje za svoju egzistenciju.

Mi kao marketinška kuća smo uvijek spremni pomoći gospodarstvenicima kroz marketinške aktivnosti unaprijediti i unijeti pozitivnu energiju u poslovanje.

Također je naglašeno da  večerašnji skup ima višestruko značenje, da  ovo druženje ima svrhu povezivanja gospodarstvenika koji nisu do sada ostvarivali zajedničku poslovnu suradnju, te njihovo povezivanje sa prisutnim mladim ljudima koji imaju potencijale u raznim sferama gospodarstva.

Večer je protekla jako pozitivno, a posebno moramo naglasiti da su delicije našeg poslovnog partnera Etno selo Herceg  i zvuci naših domaćih tamburaša uzvanike zadržali do ranih jutarnjih sati.

Više o nama možete vidjeti na www.elitemedia.ba.

Podijeli objavu